" /> Kr 144 466 fra Tiller til Bekaa! - tiller.vgs.no
Tiller VGS > Om oss > Innsamlingsaksjon til Salam... > Kr 144 466 fra Tiller til Bekaa!

Kr 144 466 fra Tiller til Bekaa!

Joyce, Maram, Lars og Elona holder frem store gavesjekker.

Under avslutningen av internasjona uke den 23. mars ble det klart at elevene på Tiller videregående skole hadde samlet inn kr 138 466 til Community Center i Bekaadalen!! Ny opptelling uka etter viste kr 144 466.Det kommer fortsatt penger, og vi tar en ny opptelling før sommerferien.

Det er den norsk-libanesiske hjelpeorganisasjonen Salam LADC som forvalter pengene, og vi er veldig glad for å kunne støtte dette arbeidet videre for fullt!

Internasjonal uke har gitt mange fine foredrag og opplevelser, og avslutningen ble et verdig punktum med oppsummering, underholdning og opptelling av penger.

Oppslag i trd.by med bildet av hender med redningsarmbånd oppå et kart, tekst: Disse armbåndene dro alene inn 25 000 til elevenes innsamling.

Klikk på bildet til venstre og les om Tiller-elevenes engasjement på trd.by

(foto: Richard Sagen)

Artikkel i Heimdalsbladet med bilde av elever som viser frem de orange redningsarmbåndene.

Klikk på bildet til venstre og les artikkel i Heimdalsbladet.

Årets aksjon går i ukene 3-12

Internasjonal uke: 19. - 23. mars Program for internasjonal uke

Påmelding via lærer til senest
torsdag 15. mars kl. 1200

Hender med armbånd laget av orange redningsvester.

Elevene lager redningsarmbånd som vi selger til inntekt for Salam LADC. De er laget av redningsvester funnet på stranda på Lesvos og er et fantastisk symbol på solidaritet med flyktninger.

Redningsarmbåndene selges for kr 100 per stykk, eventuell porto kommer i tillegg.

Henvendelse til .

Kontonummer: 9710 14 88520
(lærer Lars Korsnes ved Tiller vgs. med revisor)

Vipps: 958 98 539
(lærer Lars Korsnes ved Tiller vgs. med revisor)

Husk å skrive "redningsarmbånd" i emnefeltet!

Les artikkel om prosjektet i trd.by: "Samlet inn 100 000 kroner til flyktninger"

Les om tidligere aktiviteter og resultater:

Julemarked til inntekt for Salam

Blogg fra reisen Bekaadalen 2017

Kr 107 195 fra elevene på Tiller vgs til Salam

Til ansatte og elever:
Vil dere være med å bidra på internasjonal uke og innsamlingsaksjonen til
Salam LADC i 2018?

Meld dere inn i denne Facebook-gruppa:

Forsidebildet til Tiller vgs internasjonal uke på Facebook. Ivrige skolegutter i Bekaadalen rekker opp hånden.

Sist oppdatert: torsdag 12. april 2018