" /> Parkering - tiller.vgs.no
Tiller VGS > Om oss > Parkering

Parkering

Skolen har et begrenset antall parkeringsplasser og oppfordrer elevene til å benytte offentlige transportmidler. Åpen elevparkering (10 plasser) er på den øverste raden (syd) nærmest Tiller distriktpsykiatriske senter. Se 7 og 8 på kartet:

Kart over området med plasshenvisninger

Ved Tiller videregående skole er det oblatparkering alle dager (hele døgnet). Kontroll og håndheving av parkering er Trondheim parkering sitt ansvar.

Vi har innført SmartOblat som er en nettbasert løsning der bilens nummer registreres elektronisk. Parkeringsoblat synlig i frontruta er ikke lenger nødvendig (bortsett fra oblat for elevparkering).

Besøkende henvender seg i skolens ekspedisjon og oppgir bilnummer og hvor lenge de skal oppholde seg på skolen.

OBS! Besøkende som skal delta på kurs eller ta eksamen, kan dessverre ikke benytte parkeringsplassen. Vi har ikke kapasitet og dere må bruke offentlig transportmiddel eller parkere et annet sted.

Elevoblat kjøpes i ekspedisjonen og koster kr 20. Dette skal ligge synlig i frontruta.

Mopeder skal parkeres på anvist område utenfor gymsalen.

Sist oppdatert: tirsdag 15. august 2017